Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, оставете си време за почивка. Козирози, душата ви копнее за любов

Пасивен ден, не е предназначен за енергична дейност. Не вземайте прибързани решения. Необходимо е да прецените плюсовете и минусите.  

Овен 

Ясно формулирате мнението и волята си и е възможно да срещнете малка съпротива, дори ако сте склонни да имате субективно отношение. Ако изчистите недоразуменията, имате шанса да прекарате страхотен и оживен ден за двама. 

Телец 

Концентрирайте всичките си сили върху своята цел, защото ще забележите колко е добре за вас, че можете да направите решителна крачка в правилната посока. Получаване на нови идеи чрез спонтанни дейности или интересни разговори. 

Близнаци 

Днес сте много емоционални, когато общувате с други хора. Разногласията могат да прераснат в спорове. Особено в случай на спор, малко повече трезвост не би било лоша идея. Щастието в живота има много общо с това как балансирате волята и чувствата си. 

Рак 

Вие сте наясно с вашите чувства, желания и нужди и можете да се погрижите за вашето благополучие по съответния начин. Освен това сте отворени към грижите за другите хора и подхождате към тях с човешка топлина. 

Лъв 

Ставате бързо център на вниманието, едва казали две-три думи. Има нещо впечатляващо в държанието ви. Хората ви забелязват и ви слушат с интерес. Вашето спонтанно поведение изглежда уверено, щедро и топло.

Дева

Винаги има време за работа, но трябва да остава време и за почивка и наслада. Няколко уютни часа с вашите любими хора или добри приятели увеличават радостта ви от живота. Ако трябва, вие направете първата крачка.

Везни 

Вашият чаровен и комуникативен начин се приема много добре в обкръжението ви. Хората ви харесват, защото сте справедливи. В момента ви е много лесно да освежите ежедневието си и да гледате позитивно напред.

Скорпион

Сега можете да изразите своята гледна точка особено ясно. Думите се изливат по-лесно от устните ви. По-вероятно е да изразите мислите си, без да се тревожите твърде много за реакциите, които предизвиквате. 

Стрелец 

Днес става въпрос повече за осигуряване на това, което имате, отколкото за стремеж към нещо ново. Можете да използвате възможността да възобновите контакт, който наскоро е бил пренебрегнат. Романтичните настроения са позволени, но не бива да забравяте реалността.

Козирог 

Душата ви копнее за ласки. Колкото повече време прекарвате с хората, които обичате, толкова по-добре ще се чувствате. Бъдете добри към себе си и се поглезете с нещо, което ще ви направи щастливи. 

Водолей

Не ви липсват идеи. Напротив, едва можете да ги обработите всичките и да осъзнаете какво ви минава през главата. Ще имате добра възможност за добри, лични разговори! Свободата да правите това, което спонтанно ви привлича най-много за момента, ви прави щастливи. 

Риби

Имате нужда от стимулиращ партньор за компания. Някой, който ще ви изведе извън собствените ви четири стени и с когото можете да прекарате няколко необичайни часа. Това ще повиши барометъра на настроението ви за нула време.