Автор
Ева Григорова

Спряха ли ѝ кранчето: Мегз се прави на Кобилкина, ще дава уроци по любов

Миглена Каканашева от няколко години се е установила в Дубай и сега се опитва да е новата Кобилкина. Съвсем скоро обяви в инстаграм, че започва семинар на тема „Как да трансформираме любовния си живот за 5 седмици“. Дизайнерката говори на развален английски и явно се опитва да привлече чужденци, които са готови да плащат за подобни „семинари“.

View post on Instagram
 

Все още не е ясно дали са се намерили хора, които да се включат. Потребителите в социалната мрежа започнаха с хапливи коментари от рода на „Кобилкина от Али Експрес“, на които обаче тя отговаря с любов и позитивна енергия. 

View post on Instagram
 
Мегз направи нещо наистина странно: Вижте къде се изкъпа (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Мегз направи нещо наистина странно: Вижте къде се изкъпа (снимки)

Автор Весела Георгиева

Мегз се установи в Дубай малко след като от НАП я погнаха за укриване на данъци. Миглена закри модния си бранд у нас, защото уж вдъхновението ѝ се изчерпало, но бързо стана ясно, че причината е друга. Тя вече има условна присъда за измама, след скандала с разглобената кола и причиняване на катастрофа, при която рани жена. 

View post on Instagram
 

От последните неща, които споделя в инстаграм оставаме с впечатление, че бившата дизайнерка се е обърнала към духовното. Често говори за Всевишния и обяснява как е намерила пътя към него. Казва още, че Бог ѝ се е явявал в трудните моменти. Заради вярванията си тя дори спряла да яде – приемала само течности, а твърдата храна дъвчела по 15 минути и след това изплювала. Това откровение доста шокира последователите ѝ.

View post on Instagram
 

Преди години Каканашева е споделяла, че има заможен приятел в Дубай, не сме сигурни дали все още я издържа, или ѝ е спрял кранчето, защото Миглена отчаяно се опитва да изкарва пари от семинарите си.