Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ще омагьосвате с чара си през октомври, предстоят ви запознанства и успех

Скъпи Овни, започвате октомври с желанието да оставите своя отпечатък в света. През първите две седмици се възползвайте от острата си интуиция, за да намерите ресурсите, от които се нуждаете, за да насочите професионалния си напредък. Вашите начинания преминават през благоприятен период, но се опитайте да не натрапвате твърде много амбициите си на другите. 

Избягвайте да се въвличате в твърде много ситуации, за да избегнете възникването на съмнения, влагайте повече размисъл, преди да предприемете своите стъпки и да завършите месеца с нещо нереалистично. Съсредоточете се върху това, което е важно за вас, върху това, което искате да постигнете. 

Най-пълният месечен хороскоп за зодия Овен
Най-пълният месечен хороскоп за зодия Овен

Ще имате нужната подкрепа, за да преследвате това, за което мечтаете, и повече увереност, за да изразите това, което чувствате. Само не забравяйте да бъдете много ясни, за да не се изправяте пред ненужни предизвикателства поради недоразумения. Ще бъде необходимо да останете здраво стъпили на земята, за да завършите месеца със същите постижения, както в началото. 

През втората половина на месеца може да се появи някаква неочаквана подкрепа, която да ви накара да промените някои посоки, за да постигнете стремежите си за бъдещето. Не трябва да се пренебрегва важността на търсенето на подобрения в личните отношения и статус, както в любовта, така и в работата. Имате желание да помагате на другите и това обикновено води до повече хармония и щастие. 

Овни, ето какво ви очаква през октомври
Овни, ето какво ви очаква през октомври

Вашият чар ще е във възход, което благоприятства амбициите ви, но също така трябва да знаете как да се вслушвате в това, което партньорът ви казва, за да поддържате отношенията балансирани през целия период. Нарастват шансовете за запознанство на свободните представители на знака.