Автор
Ива Петрова

Модерната любов е невъзможна: И Ариана Гранде се развежда

Ариана Гранде официално е подала молба за развод с Далтън Гомес. Това се случва месеци след като двамата живеят разделено, съобщи „Билборд“, позовавайки се на съдебни документи. 

Певицата е подала молбата в съд на Лос Анджелис, като за причина е посочила „непреодолими разногласия“. Гомес е направил същото, като е посочил, че са разделени от 20 февруари 2023 г.

Ариана Гранде
Ариана Гранде

Първи за разрива в семейните отношения на двамата обяви сайта Ти Ем Зи през юли тази година. Според него Гранде и Гомес са сложили край на отношенията след двегодишен брак.

Според информацията, преди да се разделят, двамата са се опитали да възродят отношенията си, но безуспешно. Макар и разделени, те все пак запазили топли приятелски чувства и се чували редовно по телефона. 

Ариана Гранде запя песен на Азис (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ариана Гранде запя песен на Азис (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова

Двойката започна романтичната си връзка в началото на 2020 г. Гранде обяви, че е сгодена за Гомес на 20 декември със серия от снимки в социалните мрежи, сред които бе и кадър на годежния ѝ пръстен. 

Пет месеца по-късно – през май 2021 г., влюбените гълъбчета се и ожениха. 

Ариана Гранде
Ариана Гранде

След раздялата им плъзна мълвата, че певицата е започнала връзка с колегата си от филма Wicked - Итън Слейтър. Преди това той беше женен за певицата Лили Джей и двамата отпразнуваха четиригодишнината от сватбата си през ноември 2022 г.