Автор
Ева Лъчезарова

Баща, който отказа да седне до съпругата и децата си в самолета, беше съсипан в TikTok

Да станеш родител често означава да пожертваш голяма част от комфорта си. Ето защо TikTok се възмути от скорошно популярно видео, което показва как баща избира да седи отделно от жена си и трите си деца, за да може да се наслади на тихо пътуване със самолет сам от Лас Вегас до Ванкувър.

По-голямата част от коментарите в TikTok, във връзка с видеото, са посветени на това, че да прехвърлиш върху майката цялата отговорност за отглеждането на децата е недопустимо. Видеото, което събра около 5 милиона гледания и хиляди коментари, беше публикувано по-рано този месец от потребител @one_toughmother (известен още като Kristine Sostar McLellan).

Към видеото Маклелън написа: “Седях до майка, която имаше бебе в скута си и малко дете до нея. Предложих да разменим местата с таткото, който беше няколко реда по-нагоре, за да може да бъде със семейството си. Той казва “Страхотно, благодаря“ И ИЗПРАТИ ДРУГО МАЛКО ДЕТЕ ДА СЕДНЕ С МАЙКАТА. полет без деца."

Множеството коментари, които последваха, варираха от умерен до силен гняв.

“Ооооо, светът би бил твърде малък, за да може моят човек да ме остави с ВСИЧКИ деца в самолета“, пише един потребител в коментарите.

“Развод НЕЗАБАВНО“, добави друг.

След като видеото стана популярно, Маклелън каза пред Today, че е забелязала, че майката също се бори с доста ръчен багаж, в допълнение към запазването на спокойствието на трите си деца. Тя допълни, че макар че повечето потребители са разбрали къде точно е проблемът в ситуацията, все пак е имало група мъже, на които е трябвало да обясни по-подробно.

“Това е сценарий, от който всички трябва да сме еднакво отблъснати“, каза тя пред коментиращите, които не виждат къде е проблемът. “И фактът, че не си, говори много.“