Автор
Ева Григорова

С тяло на мачо и сила на Амазонка - когато си за никъде, ако жена не те издърпа

С тяло на мачо и същност на Амазонка. Добре, де, да не обиждаме Амазонките, все пак да не забравяме, че точно една от тях извади голееемия и сииилен Гатьо от водата, докато той безпомощно прави опити да се изкачи на понтона и нервно пляска с крачета във водата. Дори забелязахме, че е по-склонен да направи шпагат, отколкото да се довери на собствените си ръце и да се изкачи. А може би му пречеше жилетката за плуване.

Мачо Гатьо, за съжаление, не е просто комичен участник от тв шоу. Мачо Гатьо е образ, събирателен за много мъже. Големи - но без сила. Фризирани - но безпомощни, когато се отделят от огледалото. Мъжаги - но само ако не трябва да се доказва обратното на арената. Приятели - но такива, които няма да кажат на никого кое момиче харесваш. Само по телевизията. 

На мачо Гатьо му е важно космите на главата му да са с еднаква дължина (и милиметър разлика не се допуска) от ляво и от дясно. Но да влезе с плувки като 5-годишен във водата и да не може да излезе без да му бъде подадена ръка от жена, какво от това? На един мъж отдавна му гледаме повече прическата, отколкото силата. И повече се съгласяваме с женското му поведение, отколкото да изискваме .

Става ли с връзки: Как влизат участниците в "Игри на волята"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Става ли с връзки: Как влизат участниците в "Игри на волята"

Автор Ева Григорова

Мачо Гатьо е скрито нежен тип - ако не е в резиденция, оцеляването му е спорно. Човекът получи алергия малко след стъпването си на Дивата река. Модерен мъж - отиде да събере дърва за огън, извикат лекарски екип. Но тук поне Гатьо си е спомнил фразата "ще се оправя", подразбирайте продължението "все пак съм голям мъж" и въпреки наистина неприятната ситуация, ще продължи напред. Та да се любуваме на следващите му прояви.  

На Мачо можеш да споделяш по мъжки, горе-долу колкото на бабата пред блока. Той просто се обръща пред света и разказва всичко, което му е доверено.

Снощи Мачо отново трябваше да изпита ужаса да се довери на ръцете си, като се прехвърля от обръч на обръч. Той обаче се довери на опита си от дискотеките и сядаше във всеки един, докато мъчително стигна до края. Имаше и неблагоразумието да се оприличи на танцьорките на обръч, които е виждал в заведенията. Но дори не подозира, че те имат доста повече сила от него. 

Мачо няма проблем да се вози на лодка, бутана от жени с всичка сила. Все пак, той е най-отпред и е ВИП, старшина. Не си забравя и жилетката, че ако падне от лодката - лоша работа. 

Мачо, тази планина от мускули, може да бъде съборен от жена. Физически. 

Гатьо обаче не е лош, дори можем да му сложим етикет "готин", но с горепосочените уговорки. Нямаме търпение да видим как ще посрещне предизвикателството с дърпане на въже още тази вечер.