Автор
Ева Григорова

Златка Райкова и Карен си казаха „ДА“ (снимки)

Дългоочакваната сватба се състоя вчера в известен столичен хотел. Църквата, която младоженците избраха бе в непосредствена близост до хотела. 

Украсата на залата беше изцяло в бяло, близки до плеймейтката споделят, че тя до последно е следяла как върви подготовката, за да може всичко да е перфектно. 

Самата тя заложи на рокля, която подчертава бюста ѝ, в допълнение с елегантни бели ръкавици и огромна диамантена огърлица. Гримът беше изчистен и семпъл, а косата вдигната в небрежен кок. Младоженецът избра да се ожени в черно - черен смокинг с дантелен акцент, черна риза и черна папийонка.

Първи думи на Мира Добрева след комата
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Първи думи на Мира Добрева след комата

Автор Ева Григорова

За сватбения танц избраха арменска песен. DJ Дамян влезе в ролята на водещ, а по-голямата част от питката остана в ръцете на Райкова. 

В разгара на купона булката взе микрофона и изпя песен специално за младоженеца. Изненадата на вечерта бяха Галена и Азис, които изпълниха дуета си пред младото семейство и гостите.

Част от гостите на тържеството бяха Светлана Гущерова със съпруга ѝ Християн, певицата Ваня, личният гримьор на Златка – Цецо Андреев и куп други известни личности.

Плеймейтката качи първи снимки от сватбения ден, като написа „Ще те обичам цял живот!“

View post on Instagram