Автор
Ева Григорова

Бруклин Бекъм споделя съветите, които Дейвид му е дал за успешен брак

Бруклин Пелц Бекъм сподели, че се е вслушал в съвета на баща си Дейвид Бекъм, що се отнася до успешния му брак с неговата съпруга Никола Пелц Бекъм.

“Баща ми винаги казваше: “Просто винаги се отнасяйте с нея като с принцеса“, разкри 24-годишният Бруклин ексклузивно пред Us Weekly.

“Просто си говорете и се забавлявайте. Наслаждавайте се един на друг и просто работете и бъдете двойка.“ - гласяли още съветите на Бекъм.

Припомняме, че през април 2022 г., че Бруклин се ожени за Никола, в нейното семейно имение в Палм Бийч, Флорида. Братята на Бруклин, Ромео, на 21, и Круз, на 18, бяха негови шафери, докато сестра му, Харпър, на 12, беше шаферка.

“Мисля, че едно от вероятно най-важните неща, които можете да направите в живота си, е да намерите този някой и да не го пускате“, каза ощеБруклин. “Омъжих се за най-добрата си приятелка, така че е просто, лесно и забавно. Тя винаги е до мен. Винаги съм до нея. Ние се подкрепяме повече от всеки друг. Тя е най-добрата. Много сме щастливи. Първата година беше страхотна.“

Щастливият брак на Бруклин не е единственото нещо в живота му, което е повлияно от баща му. Когато става дума за неотдавнашния избор на Бруклин да стане готвач, той отново се е обърнал към Дейвид за насоки.

“Винаги съм обичал да съм в кухнята, още от малко дете. Баща ми винаги е обичал да готви. Той все още обича да готви, но никога не съм мислил за това като за кариера“, обясни Бруклин. “И тогава се случи COVID и просто започнах да готвя всеки ден за жена ми и моето семейство и нейното семейство. И аз се влюбих в готвенето. Казах си: “О, всъщност, наистина, наистина ми харесва. Искам да направя нещо в тази област.“

Поглеждайки назад към ранните си дни в кухнята, Бруклин си спомня как е приготвял спагети болонезе с Дейвид, както и традиционни английски ястия като риба с пържени картофи и пюре.

Подобно на баща си, Бруклин е обича кухненските задължения в домакинството си. “Готвя за жена си всяка вечер, всеки ден. Тя обича моята паста. Правя и много хубаво рибно ястие.”

“Тя обича да гледа видеоклипове за храна в TikTok и винаги ми изпраща неща за готвене и ги правим заедно, всички тези странни малки здравословни закуски“, каза Бруклин за съпругата си. “Така че това е нещо като наша традиция.“