Автор
Ева Григорова

Сами Хосни, който чака второ бебе: Малкият държеше в ръчички положителния тест

Нов член на семейството очакват Сами Хосни и половинката му Мила Савова. Въпреки че първородният им син Тарек е само на 11 месеца, те са напълно готови да станат отново родители и очакват с нетърпение новия член в семейството си. 

View post on Instagram
 

Двамата съобщиха щастливата новина с няколко фотоса в социалните мрежи, а под поста написаха: "Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф – Тарек, очаква появата на новия си съдружник в края на март 2024 г. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред". 

От написаното става ясно, че Мила е в началото на бременността си и чакат появата на бебето напролет. 

Екип на "Телеграф" потърси Сами за коментар, а той не скри щастието си и разказа как е научил, че отново ще става татко. "Много съм щастлив. Беше някъде преди месец и когато се прибрах вкъщи вечерта, Мила ми каза да отида да видя Тарек, че спал, но имал подарък за мен. 

View post on Instagram
 

Приближих се и видях в ръчичките му положителен тест за бременност. Не мога да ви опиша какво щастие изпитах да видя първородния си син да стиска теста, че ще си има братче или сестриче", разказа развълнуваният Хосни и допълни, че все още не знаят какъв е полът на детето, защото е рано, но до 2-3 седмици ще стане ясно и това. Щастливият татко беше категоричен, че бебето не е неочаквано, а планирано.

Уникално красива: Жасмин Маджид, бременна в 9-ти месец и на първия учебен ден на дъщеря си (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Уникално красива: Жасмин Маджид, бременна в 9-ти месец и на първия учебен ден на дъщеря си (снимка)

Автор Ива Петрова