Този дип с крем сирене Arla е перфектната разядка. Ще достави изключително удоволствие на сетивата, дори на най-претенциозните гости.

Необходими продукти
• 3 питки лаваш


Билков дип:
• 200 г натурално крем сирене Arla
• 1 с.л. нарязан пресен магданоз и нарязан пресен лук
• 1 с.л. зехтин


Дип със сушени домати:
• 200 г натурално крем сирене Arla
• 2 с.л. сушени домати (от буркан)


Чеснов дип:
• 200 г натурално крем сирене Arla
• 1 с.л. печен чесън, намачкан
• 1 с.л. чушки (от буркан)

Начин на приготвяне
Нарежете хлебчетата на триъгълници и ги поставете в airfryer на 200ºC за 5 минути, за да станат хрупкави. Ето как да приготвите диповете:


Билков дип:
1. Смесете билките с натуралното крем сирене Arla, докато стане лека и въздушна смес.
2. Прехвърлете в сосиера и прибавете 1 с.л. зехтин.


Дип със сушени домати:
1. Нарежете сушените домати на ситно и смесете с натуралното крем сирене Arla.
2. Прехвърлете в сосиера, прибавете 1 с.л. зехтин и няколко резена сушени домати.


Чеснов дип:
*За да направите печен чесън, отрежете горната част на чесъна, поръсете със зехтин и прибавете малко сол и черен пипер на вкус, и печете във фурна на 150ºc за около 25минути. При готовност, чесънът ще е придобил консистенция на разтопено масло и сам ще излезе от главите. Оставете го да изстине преди да го използвате в дипа.

1. Смесете печения чесън с натуралното крем сирене Arla, докато сместа стане светла и въздушна.
2. Прехвърлете в сосиера и върху него наредете печените чушки и прибавете част от соса от буркана.