Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, октомври ви носи обновление и уникални романтични преживявания

Скъпи Козирози, октомври ще бъде доста динамичен и наситен месец за вас. Направете съзнателни усилия да възприемете по-оптимистична перспектива и се опитайте да видите положителните аспекти на живота. 

Кариерата ви заема централно място, обещавайки значително развитие и възможности. Този месец е белязан от трансформиращи енергии, които ще прекроят професионалния ви път. Жадувате да направите нещо по-креативно и търсите начини за обновление. 

Жена
Жена
Freepik

Първата половина на октомври може да донесе важни пробиви. Благодарение на качествата ви като издръжливост, воля и увереност ще можете да получите желаното и да останете здраво стъпили на краката си. 

Що се отнася до активността и амбицията, те също са достатъчно. Във вашия 10 дом се намират Марс, Слънцето и Меркурий и мнозина ги очаква повишение и признание на професионалните ви амбиции. Добре е обаче да бъдете по-реалистични и да не си поставяте непостижими цели.

Скъпи Стрелци, през октомври животът на много от вас ще претърпи сериозни промени
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, през октомври животът на много от вас ще претърпи сериозни промени

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Този месец инстинктите ви ще бъдат силни и неведнъж ще ви спасяват от неприятности и проблеми. Всичко трябва да е балансирано, без излишно напрежение. Във финансовия сектор остават висящи някои въпроси. Здравословните ви перспективи за октомври предполагат, че имате потенциал да се насладите на по-добро физическо състояние в сравнение с предходните месеци. 

Важно е обаче да полагате съзнателни усилия за поддържане и допълнително подобряване на вашето здраве. Октомври крие потенциал за уникални преживявания в романтичния ви живот. В емоционален план намирате начин да се разбирате с партньора си и да преодолявате препятствията. За необвързаните се предвиждат нови запознанства, така че не отказвайте покани и посещавайте повече социални мероприятия.

Жена, есен
Жена, есен
Freepik