Автор
Ива Петрова

Кали отсече: Аз не мразя колегите си, не ги плюя, уважавам ги, включително и Глория!

Любопитни скандали се заформят в родното пространство. Последният такъв, от пролетта, възникна между две певици - огнената Кали и Глория. Главно действащо лице в аферата бе водещият Тото, който загуби голяма част от феновете си заради друг свой гост - Тити Папазов.

По време на участието на Кали при Тото, двамата с водещия коментираха изпълненията на Глория и нейните хитове. 

Разбира се, Глория даде да се разбере, че е обидена от незаслуженото отношение към нея. Шест месеца по-късно Кали не издържа и се извини, пише "Актуално".

View post on Instagram
 

С днешна дата Кали поясни, че е сбъркала и дори поиска прошка от феновете, като преди това подчерта, че не таи лоши чувства към никого, пише Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Певицата свали гарда и призна в ефира на “На кафе”: “Аз не мразя колегите си, не ги плюя, уважавам ги, включително и Глория! Хубаво е да се знае това нещо. Ние с нея бяхме много близки, допреди скандала, който произтече от предаването при Тото, където не я защитих, но не я и наплюх. Много негативи събрах, ама все тая, минало…"

"Извинявам се на феновете на Глория и на Глория, ако съм ги засегнала с нещо. Ефирът е много подходящо място да се извиня”, допълни Кали.