Автор
Ива Петрова

Мис България изпадна в тежка депресия във "Фермата"

Една от най-красивите и амбициозни участнички във "Фермата" изпадна в тежка депресия. Причина за тъжното настроение на Нанси Карабойчева е контузията на крака ѝ, която тя претърпя. Това наложи незабавното му шиниране от бедрото до глезена.

Блондинката рони сълзи не само от болка, но и от чувство за безсилие, че не може да бъде пълноценен участник в риалити предаването. Мисълта, че се е превърнала в тежест на съотборниците си от "Канатица" и че постоянно трябва да ги моли за помощ, я срива тотално.

Красивата блондинка се контузи по време на битка, след като скочи отвисоко и се приземи лошо върху крака си. Носителката на Мис България 2013 веднага бе откарана в болница. За щастие снимката показа, че крайникът ѝ не е счупен, а предположението на лекарите е, че е разтегнала вътрешна връзка на коляното, но все още не могат да кажат колко тежко е състоянието ѝ. 

В случай че травмата не е сериозна, Нанси ще може да проходи до седмица. „Ако обаче видя, че не мога да помагам на отбора си, няма да стоя тук някой да ме подбутва или да не ме избира за битки от жал. Това е последното, което бих направила, за да стигна по-напред в играта“, заяви носителката на короната.