Автор
Ива Петрова

Жени Джаферович отбеляза рождения си ден с Мона Лиза (Снимки)

„Благодаря ви от сърце за пожеланията! Изпращам една емоционална година и съм готова с отворено сърце и голяма усмивка да посрещна новите предизвикателства. Щастлива и благодарна съм за всичко, което ми се е случило! Всеки щастлив миг и всеки урок от живота са ме направили това, което съм днес. Прегръщам ви!“. Това написа Евгения Джаферович, която посрещна 34-ия си рожден ден не къде и да е, а в Париж.

Бившата плувкиня публикува фото от „Лувъра“, на което позира непосредствено пред прочутата картина на Леонардо да Винчи. „Мона Лиза“ за рождения ми ден“, отбеляза тя под снимката.

View post on Instagram
 

В Града на любовта Жени е заедно със съпруга си Ваня Джаферович. Любовта им пламна в риалити формата Survivor. Без да изневерява на своя стил, бившият футболист на „Берое“ написа мил и емоционален пост за пътуването.

„Никога не бях стъпвал във Франция до този момент. Винаги съм се страхувал, че ще остана разочарован и че няма да е това, което е в романтичните ми представи, но моята по-добра половинка, любовта на живота ми, реши да ме заведе в Париж и да празнуваме рождения ѝ ден тук. Вместо аз да ѝ подаря нещо, тя ми подарява на мен, мисля си.

View post on Instagram
 

Айфеловата кула е пред нас, чаши с шампанско са в ръцете ни… “Заслужава ли си всичко това? Не е ли надценено? Някаква светеща кула, стотици души се снимат, крещят, пият...” – помислих си. Поглеждаме се двамата. Виждам сълзи в очите ѝ. Усмихва се. Щастлива е. Много е красива. Моя е. Аз съм неин. Обичам я… Искам да запазя този момент. Затварям очите и натискам копче. Щрак! Скрийншот в съзнанието ми. Слагам го в най-важната и най-скъпата папка, дълбоко в сърцето ми. Отварям очите. “Честит рожден ден, бебо! Volim te! Благодаря ти, че си до мен! - целувам я. Заслужава ли си всичко това? Отговорът вече е кристално ясен. Много повече, отколкото някога съм си представял…“, впечатлява с таланта си Ваня Джаферович.

Припомняме, че Евгения и ваня си казаха "Да" на 2 септември 2012 г. в Стара Загора. Днес популярната двойка се радва на две прекрасни деца – Леа на 11 и Бочко на 8 години.

View post on Instagram