Автор
Ева Григорова

Моника от "Игри на волята" защити Емануела и нападна жестоко Мартин Елвиса

Моника от отбора на Старейшините, която отпадна от "Игри на волята", заради фракутра на ръката по време на елиминационна битка, направи Мартин Елвиса на пух и прах. Първоначално двамата постигаха разбирателство, дори изглеждаше, че ще играят в коалиция, но Мартин се обърна срещу нея, след като тя не го спаси от номинация и от този момент отношенията им се промениха коренно. Той дори си позволи да я определи като глупава в ефир, което макар и най-вероятно да е най-искреното му мнение, със сигурност не е постъпка на джентълмен. Тя от своя страна обаче, макар и вече да не е в предаването, никак не му остана длъжна. 

View post on Instagram
 

Моника със сигурност не блестеше със слава на силен играч сред племената, но се оказа, че е в близки отношения с бившата изгора на Мартин - фолкдивата Емануела и от нея е научила подлия подход, който той има с по-слабите от него и най-вече с жените. 

"Мартин е подлец, лицемер и интригант. Не само в играта, но и в живота. Слава Богу, зрителите ще могат да видят истинското му лице. Той напада по-слабите, за да изпъкне и да погали егото си. По същия начин е постъпвал с Емануела, знам това от нея. Истински мъжкар никога няма да нападне жена", коментира Моника след отпадането си от шоуто. 

View post on Instagram
 

Тя продължи с дисекцията на поведението му, като изтъкна, че един истински милионер никога няма да участва в подобно предаване, освен ако не търси популярност и разпознаваемост сред хората на всяка цена. По тази логика Моника изтъкна, че Мартин има амбицията да бъде известен.