Автор
Ева Григорова

Галин изплака след тежка раздяла: От това "Сбогом" най-много ме боли

Галин е едно от най-актуалните имена в попфолка от години насам и определено успя да развие страхотна кариера, като се изявява и като продуцент. И изглежда, че работата е най-голямата му страст и трудно би могъл да приеме друг приоритет в живота си към настоящия момент. Наред с песните на изпълнителите си, той движи и собствените си хитове, като последното му парче е свързано с раздяла, през която е минал преди време. 

Кадрите от снимачния процес вече се радват на голяма популярност в мрежата, а междувременно той намери време и да отговори на някои въпроси от фенове. 

View post on Instagram
 

От ответите му става ясно, че би искал да създаде семейство, да има деца, но за момента не му е мисъл на дневен ред. Защото както вече споменахме, кариерата му е основен приоритет. А колкото до любовта, Галин е откровен до болка. Той изплака мъката си в мрежата, като признава, че преди няколко години за пръв път е усетил какво е да те заболи истинско от нечие "сбогом":

View post on Instagram
 

"Едно "Сбогом" преди няколко години. Тогава усетих какво е наистина да ти е тежко от казани думи", признава Галин за най-тежката дума, която някой му е казвал в живота му.