Автор
Ева Лъчезарова

Светкавично и удобно: поръчайте любимите си продукти от dm-drogeriemarkt.bg и ги получете след 90 минути във вашия dm магазин!

В нашия екип винаги сме в търсене на практични начини за организиране на домакинството, които пестят време, а безспорно важна част от това е пазаруването. Случвало ли ви се е да загубите ценни мигове от деня си в обикаляне по магазините, закупуване на неща от които нямате нужда, само за да се приберете у дома и да установите, че сте забравили да купите най-необходимото, за което всъщност сте тръгнали изначално? Нашият отговор на този въпрос е твърдо “да”.

За да решим този проблем, от няколко месеца тестваме услугата Експресно получаване на dm, с която лесно и бързо планираме покупките си. Установихме, че по този начин пестим и време, и средства и винаги разполагаме с продуктите, от които се нуждаем. Експресното получаване е и природосъобразен начин на пазаруване, особено в сравнение с доставката до адрес, тъй се спестяват ресурсите за опаковане на поръчката, както и за нейното транспортиране.

Вече искате да опитате? Ето как:

1. Регистрирайте се сега на dm-drogeriemarkt.bg и създайте своя dm акаунт. Имайте предвид, че услугата е безплатна за регистрирани клиенти. Бихте могли да пазарувате и като гост, но в този случай ще ви бъде начислена такса от 2 лв., независимо от стойността на поръчката. 

2. Изберете най-близкия до вас dm магазин, така още при подбора на продукти ще разберете дали те са налични в предпочитаната от вас локация. Експресното получаване е възможно единствено, ако продуктите са налични в избрания от вас dm магазин. 

3. При завършване на поръчката изберете “Ескпресно получаване” като начин за доставка. 

4. Заплатете онлайн и само след 90 минути тя ще бъде готова за получаване!

Възможностите за заплащане онлайн са: Apple Pay, Google Pay, Кредитна карта и дебитна карта (VISA, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro), както и банков превод. Така не губите време в чакане на каса и получавате поръчката си веднага, щом пристигнете в магазина. Имайте предвид, че няма възможност за плащане на екпресни поръчки в магазина.

След като вашата поръчка е готова ще получите известие по имейл, което ще бъде необходимо да представите при получаване на покупката си.

Ето го и нашия примерен списък за пазаруване, който бихте могли да използвате за вдъхновение за следващата си dm поръчка: 

Balea Душ гел Glücksmoment

Glückmoment душ гелът от Balea предлага хидратираща формула, с аромат на цветя, която е веган и подходяща за чувствителна кожа, осигурявайки ви меко усещане и глезещо ароматно изживяване.

alverde NATURKOSMETIK Мицеларна вода за лице Hydro

Мицеларната вода Hydro на alverde NATURKOSMETIK съчетава няколко предимства в един продукт. Тя почиства нежно кожата, премахва грима, себума и замърсяванията, осигурявайки хидратация и баланс на влагата. Продуктът съдържа екстракт от органични водорасли, цинк-PCA и хиалурон, които подпомагат оптималната грижа за кожата.

Denkmit Препарат за измиване на съдове Pro Climate, концентрат, Ultra nature

Denkmit Pro Climate Ultra представлява устойчив продукт, със студеноактивна формула, която има изключителна способност да разтваря мазнините и ефективно почиства съдовете. Това е концентриран натурален препарат с минимален екологичен отпечатък, който отразява вашия отговорен подход към околната среда. С негова помощ вие можете да поддържате чистотата на своите съдове, без да вредите на природата.

babylove Мокри кърпи Sensitive

Мокрите кърпи на babylove са създадени специално за чувствителната бебешка кожа. Те са направени от изключително фина материя, която е мека и добре абсорбираща, като същевременно са нежни към деликатната кожа на най-малките. Формулата им е обогатена с екстракт от бадем и са без парфюм, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Освен това те осигуряват интензивна хидратация, предпазвайки от кожни раздразнения и възпаления. 

Jessa Менструално бельо

Специалното бельо Jessa осигурява надеждна защита, комфорт и сигурност по време на менструация. Бикините са изработени от органичен памук и представляват алтернатива на традиционните продукти. Освен това, те предлагат антибактериална защита и предотвратяват появата на неприятни миризми. Бельото може да се пере при температура до 40°C.

Sportness Протеиново блокче 50% с вкус на хрупкав бял шоколад

Sportness 50% с хрупкав бял шоколад е вкусно протеиново блокче с високо съдържание на протеини и покритие от бял малтитолов шоколад. Във всяко блокче има внушителните 23 грама протеин, което помага за поддържането и нарастването на мускулната маса, както и за здравето на костите. Освен това, то се отличава с ниско съдържание на захар и въглехидрати в сравнение с типичните протеинови блокчета, които съдържат добавена захар.

(в материала има продуктово позициониране)