Есента е вече тук - пъстра, красива и уютно вкусна. Затова ние днес ви предлагаме този пъстър дип с крем сирене и зеленчуци, който ще зарадва сетивата ви и ще ви достави гарантирано удоволствие.

Необходими продукти: 
1 консерва нахут (приблизително 240 г)

100 г царевица от консерва 

4 с.л. крем сирене Arla натурално

1/3 червен лук 

40 г корнишони 

3 с.л. каперси

3 с.л. ситно нарязан копър

1 с.л. лимонов сок

2 ч.л. дижонска горчица

1/2 ч.л. сол

прясно смлян черен пипер 

Приготовление: 
Изплакнете нахута и го оставете да се отцеди в сито. 
Сложете нахута, царевицата, лука, корнишоните и каперсите в кухненски робот и кълцайте за около 10 секунди, докато сместа стане ситно нарязана, но не и смачкана. 
Сложете сместа в купа и добавете към нея крем сиренето Arla, горчицата, лимоновия сок и копъра. Разбъркайте добре и овкусете със сол и черен пипер. Опитайте и сервирайте върху препечени филийки хляб.