Автор
Платена публикация

Певицата DARA: Tuborg ме изненада, ще помня този ден завинаги

С певицата DARA си говорихме за лятото, музиката и талантите, за които дори не е подозирала. Как стана дизайнер на новия кен на Tuborg, вижте в интервюто:


- Здравей, DARA! Как мина лятото при теб, имаше ли дни, които се откроиха? Дочухме, че си имала арт предизвикателство...
- Да, имах страхотно лято, някои дни ще помня завинаги. Един от тях беше преобърнат с главата надолу от Tuborg, които ме поканиха в своето „музикално студио“. Е, всъщност се озовах в арт студио и станах дизайнер на новия им кен.


- Резултатът е модерно произведение на изкуството, което отговаря изцяло на твоя дух. Как се роди този дизайн и какво се случваше около теб тогава?
- Роди се съвсем естествено. Просто грабнах четките и рисувах. Все пак Tuborg ме изненада, аз не знаех какво да очаквам. А около мен се случваха все прекрасни неща, това беше едно от тях.

- Бяло платно, четки, бои и ти. Какви емоции събуди в теб това преживяване?
- За мен изкуството е въпрос на гледна точка. Чрез него всеки артист споделя радост, любов, но също така своите страхове и най-дълбоките си тайни. Истината е, че се забавлявах много. Не бях правила нещо такова досега, а всъщност много обичам да рисувам.


- Изглежда, че си рисувала на един дъх. По принцип как се случва изкуството при теб – бързо и с размах или отделяш време на всеки детайл?
- Вярвам, че най-хубавите неща се случват, без много да мислиш. На един дъх. Около мен нещата често се случват спонтанно и този дизайн не беше изключение. Отварям сърцето си широко и се оставям да ме залеят всички приказни неща, които ще се случат след това.


Tuborg те предизвика да изживееш музиката в цветове и с четка в ръка, ние те предизвикваме да опишеш дизайна ти с три думи.
- Цветен, различен и смел. Като мен.