Автор
Ева Григорова

Дойде ли краят? Гришо и Мадалина изтриха общите си снимки в Инстаграм

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров и румънската красавица Мадалина Геня предприеха стъпка, която показва, че най-вероятно са пред раздяла или дори вече са се разделили. Двамата премахнаха своите общи снимки от своите профили в Инстаграм, което е показателно, когато една двойка се разделя. 

Нещо повече - двамата са спрели да се следват. На всички общи снимки от преди се появява надписа: Sorry, this page isn't available. ДА си припомним, че за последен път двамата бяха заедно на кино фестивала във Венеция. Тогава те посетиха премиерата на филма Origin. 

Появата на Григор във Венеция стана възможна заради ранното му отпадане от турнира US Open. За румънската актриса и модел Мадалина Геня това не беше първото преминаване по червения килим във Венеция. 

През септември 2021 г. тя отново дефилира там, а два месеца по-късно бе в Лондон, в звезната компанията на Салма Хайек, Лейди Гага и други звезди, тъй като им партнираше във филма „Домът на Гучи“. 

Геня е родена на 8 август 1988 г. в румънския град Слатина. Като дете се е занимава с пиано и балет. Красавицата има 6-годишна дъщеря от румънския предприемач Матей Стратан.

Горещо: Григор Димитров заля Мадалина с целувки на публично място (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Горещо: Григор Димитров заля Мадалина с целувки на публично място (Снимки)

Автор Ива Петрова