Автор
Ева Григорова

Самотно ли се чувства Кейт на върха?

Катрин, принцесата на Уелс, непрекъснато печели челни места в различни класации като множество хора я определят за един от най-популярните членове на кралското семейство.

“Мисля, че в някои отношения Кейт вероятно се чувства доста самотна“, каза кралският биограф Теса Дънлоп.

“Тя напусна класата на бога момиче от родния си окръг и се превърна в този във влиятелен човек и мисля, че това вероятно е доста самотна позиция“, добави Дънлоп. "Ето защо тя е късметлийка, че има добри отношения с майка си и много добри със сестра си."

Тя продължи: “Кейт до голяма степен е начертала собствения си курс в някои отношения, тя е аутсайдер. Тя е невероятно успешен коз за кралското семейство и се е вписала в институцията на монархията, почти както никой друг външен човек досега” - допълни тя.

Към момента принцесата на Уелс е най-високопоставеният член от женски пол на британското кралско семейство. Въпреки че кралица Камила е преди нея по ранг, съпругата на крал Чарлз III не може да се доближи до възхищението на британската публика към Кейт. Някои анализатори твърдят, че до голяма степен това е свързано с нейните корени като истинска английска обикновена гражданка, която сега е във висшите редици на монархията.

Кралицата технически беше принцесата на Уелс, когато се омъжи за тогавашния принц Чарлз през 2005 г., но Кейт е първата, която е известна с тази титла и няма аристократична кръв.

“Кейт сега е в неизследвани води в съвременната история и мисля, че си струва да се има предвид. Ролята на бъдещата кралица-консорт е невероятно влиятелна и всичко е свързано с меката сила, която притежава.“ коментира още Дънлоп.

Преди време в медиите се появи вътрешна информация, че принцесата на Уелс "управлява" в кралското семейство благодарение на "силната си личност". Това включва дори предполагаем разрив с кралицата по време на коронацията на краля в началото на май, когато двете кралски особи очевидно са спорили за разположението на местата.

“Кейт е също толкова уверена сама, колкото и когато е с Уилям, каза анализаторът на езика на тялото Дарън Стантън пред медиите. “Тя е по-силната личност от двамата. Знаете, че някой е уверен по позата и начина, по който ходи. Кейт винаги излиза от автомобила, след като пристигне на годеж. Ръцете й често са протегнати и има добър зрителен контакт, когато се ръкува с другите."