Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Водолей

Октомври за вас ще бъде муден и тромав. В кариерен план няма да постигнете огромен прогрес, даже напротив – ще срещнете препятствия и забавяне по пътя си. Нещата може да не се движат толкова бързо, колкото бихте искали, затова просто се отпуснете и имайте търпение. 

За разлика от всичко останало, мисълта ви ще тече на бързи обороти. През този месец ще добиете яснота, ще откриете нови перспективи и дори ще достигнете до интелектуален пробив. 

Октомври ще ви подари възможност да получите множество прозрения и да решите проблемите си с остър ум и хладнокръвие. Изпитвате трудности при балансирането на различни аспекти от живота си и се чувствате несигурни в дадени ситуации. 

Впрегнете интелектуалния си потенциал в намирането на равновесие, стабилност и хармония. Октомври ще ви помогне да се освободите от проблемите, да намалите стреса и ще открие пред вас нови начини да облекчите товара си. 

Ще изчистите най-непосилните ангажименти и отговорности и ще можете с нови сили да се захванете с нови задачи. Този път внимавайте с обема им и не се нагърбвайте с повече, отколкото е по силите ви.