Автор
Антония Михайлова

Секси ли е: 160-килограмовата Тес Холидей се появи в малка черна рокля в стил Коко Шанел (Снимки)

С ръста си от 165 см и 160-те си килограма "плюс сайз" моделът Тес Холидей е известна като най-пълният модел в света. Тя изобщо не се притеснява от фигурата си, а напротив, дори активно се излага на показ.

Наскоро 38-годишната едра красавица публикува серия от снимки, на които е в черна рокля. Тес, изглежда, не се интересува от избора на стил, който да скрие недостатъците на фигурата ѝ. Със сигурност една широка дълга рокля би изглеждала хармонично на модел с голям размер като нейния, но този къс и тесен тоалет подчертава тялото на Холидей от всички страни, което е не особено естетично, коментират интернет потребители.

View post on Instagram
 

Тес е съчетала черната си рокля, декорирана с бяла панделка, с мокасини с найлонови чорапи на точки и малка чанта. Холидей е прибрала косата си на кок, украсявайки го с панделка. Това, което най-много се откроява обаче сред цялостната ѝ визия, са цветните татуировки на модела.

Припомняме, че моделът придоби световна слава преди около пет години. През 2018 г. снимка на пълна жена в тясно боди се появи на корицата на списание Cosmopolitan - тогава Тес спечели голям брой както фенове, така и хейтъри. Основният критик на Холидей по въпроса за бодипозма е известният журналист Пиърс Морган. Преди дни той дори отново "нападна" Тес Холидей. 

155-килограмовата Тес Холидей показа дневното си меню, което стига за цял полк
ЗДРАВЕ
Автор Ива Петрова

155-килограмовата Тес Холидей показа дневното си меню, което стига за цял полк

Автор Ива Петрова

Журналистът е убеден, че според медицинските изследвания „здравословното затлъстяване“ е мит. „Идеята, че можеш да си дебел и здрав е мит. Това е глупава, безсмислена и напълно измислена идея, която е агресивно и самоцелно насърчавана от големи знаменитости като рапъра Лизо, супермоделите Ашли Греъм и Тес Холидей“, написа Морган в рубриката си в The Sun преди броени дни.

Не така обаче мислят дами от калибъра на Тес Холидей. Моделът е категорична, че жените с наднормено тегло трябва да имат право да носят това, което носят и слабите жени. Точно това прави Холидей - тя облича дрехи, които други стройни жени биха се срамували да сложат - прозрачни рокли, клинове с леопардов принт, тесни микро шорти и много къси топове, които приличат повече на корсажи.

View post on Instagram