Автор
Woman.bg

Командосът Гатьо се сбогува с "Игри на волята"

Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с мечтата да спечели първото място в “Игри на волята”. Той отпадна в тежък елиминационен дуел срещу бившия футболист Благомир Мастагарков от Старейшините. 

Гатьо се бори до последно на трудното трасе, но беше изпреварен в последната част от битката. Пътят на Гатьо в “Игри на волята” 5 не беше лек. В началото на екстремното риалити той беше част от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите, където се превърна и в неформален лидер. След грешен залог на червените във втората кастинг битка, Гатьо беше пленен от Амазонките. 

Това изцяло промени неговата стратегия в играта и го превърна в един от любимците на публиката. Въпреки че даде всичко от себе си, за да бъде полезен на Амазонките, Гатьо никога не се отрече от Гладиаторите и до края на участието си в екстремното риалити не облече жълт екип. 

Тази неделя Пеньо Гатевски - Гатьо ще даде първото си телевизионно интервю в “Събуди се” по NOVA. Той е гост и на официалния подкаст “След Игрите” с водеща Ива Иванова, където разказва интересни истории за престоя си при Амазонките, кой от Гладиаторите му е останал най-близък след предаването и би ли участвал отново в “Игри на волята”.