Автор
Ева Григорова

Разведена ли е: Ето я цялата истина за брака на Деси Стоянова

Деси Стоянова бе под постоянно наблюдение от страна на любопитните си почитатели през последната седмица, след като в мрежата се понесоха слухове, че се е разделила с дългогодишната си половинка Велислав. 
И до момента чаровната водеща не е давала официално изявление по темата, но е факт, че все още се подвизава без брачната си халка в ефир. И именно това подклажда мълвата, че вече е необвързана. 

View post on Instagram
 

Всъщност, оказва се, че истината е съвсем различна, според близки до Деси. Тя и съпругът ѝ са си все така заедно, все така щастливи и все така сплотени. Но водещата отдавна решила, че ще бъде без халката си в ефир, но си слагала брачния пръстен, веднага щом изгаснат камерите. А колкото до второто "доказателство" за развода ѝ - че празнувала рождения си ден само с приятелки, всъщност тя отдавна се разбрала с близките си колежки, че ще си направят женски купон без половинките. Което съгласете се, не е рядкост сред жените, нито пък сред мъжете, макар и да са обвързани.

View post on Instagram
 

Въпреки че заради различните си работни ангажименти Деси и любимият ѝ Велислав прекарват все по-малко време заедно, чувствата им един към друг не са охладнели. А напротив - връзката им по този начин е станала още по-силна. И журналистката и любимият ѝ успяват да се насладят истински на всеки един миг заедно.