Автор
Ева Григорова

Ах, този Гатьо: Зрителите побесняха, заплашват "Игри на волята"

Известно е, че Пеньо Гатевски, по-известен просто като Гатьо, снощи се раздели с мечтата си да спечели "Игри на волята". Той бе безмилостно отстранен в тежка битка от Мастагарков, за когото се говори, че ще е един от финалистите на шоуто и даже, че най-вероятно ще го спечели. 

Но да се върнем на Гатьо - най-противоречивата фигура в този сезон. В едни предизвикваше гняв, в други присмех, в трети може би дори респект, но е факт, че до края на можа да преглътне факта, че е част от племето на Амазонките. До последния си ден на Арената той носеше екипа на Гладиаторите, а вечерта преди битката неуморно говореше на останалите, че не желае да бъде един от тях. Просто защото почти целия отбор е от жени.

Зрителите първаночално никак не харесваха командоса, но сега съжаляват за отпадането му. А някои ревностни негови привърженици дори заплашиха продукцията, че след като вече не е на екран Гатьо, рейтингът ще падне:

"Ей сега наистина ще Ви падне рейтинга ;)) Много хора гледаха предаването само заради Гатьо", пише зрител. "Много жалко, че отпадна! Създаваше хубава атмосфера в предаването!", приглася друг. Фен на командоса дори предлага да се направи подписка за неговото връщане, макар че трябва да знае, че предаването е заснето още през юни и това няма как да се случи.