Автор
Ива Петрова

Фен се притече на помощ на Преслава, Павел изтръпна

По време на една от последните си музикални изяви Преслава се оказа в конфузна ситуация. За да излезе от неудобството, певицата бе принудена да потърси помощ от публиката. 

За целта поп фолк дивата се обърна към феновете насреща си с молбата някой да ѝ помогне с прибирането на косата ѝ. Почитателите веднага откликнаха възторжено на призива, но само един успя да се вреди.

Така в края на краищата изпълнителката бе сплетена на плитка от въпросния посетител на клуба, а докато той ѝ правеше прическа, тя не спря за миг песента си, пише "Телеграф".

Тук идва въпросът как ли е реагирал ревнивият ѝ мъж Павел на тази ситуация. Не е тайна, че той следва неотлъчно половинката си, дори се изявява като неин бодигард по участия. 

Преслава знае как да вдигне градуса на купона. На нейните участия винаги се случва нещо интересно – дали ще се появи почитател с татуирана нейна песен на ръката, или ще се пошегува, че няма касов апарат, изпълнителката определено знае как да провокира, припомнят от изданието.

Лидия се похвали: За десерт получих Преслава (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Лидия се похвали: За десерт получих Преслава (снимка)

Автор Ева Григорова

Хонорарът на фолк звездата достига до скромните 10 хиляди лева за няколко часа. В момента графикът на Преслава е препълнен с ангажименти и участия из цяла България. 

Факт е, че интересът към нея не стихва от години, а броят на почитателите ѝ продължава да расте.