Автор
Ива Петрова

Наталия Кобилкина свали млад англичанин и призна: Не съм жена за един мъж

Сексоложката Наталия Кобилкина се сдобила с нов заможен и млад ухажор. Рускинята, която от години живее у нас, потвърди, че има нов мъж до себе си, но отношенията им все още не са стигнали до годеж.

„Има мъж до мен, не знам още дали съм влюбена или не, но не съм стигнала до брак. Не мисля, че съм жена за един мъж за цял живот“, сподели Кобилкина.

View post on Instagram
 

През май месец психоложката се разведе с втория си съпруг – гръка Такис, от когото има син. „Няма нещо, което да разкажа за развода. Просто не съм почитател на това да се правят компромиси, за да върви бракът. Трябва да искаш всяко нещо, което правиш. Аз правя само това, което наистина искам. Колкото повече хора започнат да осъзнават, че това не е компромис, а техен избор и колкото повече спрат да играят жертвата, толкова по-щастливи бракове ще има“, смята Наталия, пише България Днес, като добави, че има прекрасни отношения с бившия си съпруг. 

В момента освен младия, красив и богат англичанин и други мъже се интересуват от Наталия. Красавицата обаче избира и не позволява на всеки да се доближава до нея. 

Златка Райкова разпродава носените си дрехи, ето колко струват
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Златка Райкова разпродава носените си дрехи, ето колко струват

Автор Ива Петрова