Автор
Пепа Попова - Пепита

Защо всеки есенен гардероб трябва да има тези основни артикули?

Ако едно нещо е сигурно този сезон, това е, че класическият стил отново има своя момент - и то голям. Този непрестанен възход на тихия лукс идва с любезното съдействие на почти всички и марки с дизайни, които надхвърлят настоящите модни прищявки и са винаги привлекателни в гардероба. Най-добрите основни облекла осигуряват максимален стил с минимални усилия – просто помислете за десетките начини да носите бяла тениска, независимо дали просто сте я пъхнали в класически дънки или сте я облякли върху панталон по поръчка. Докато надграждаме нашите есенни капсулни гардероби, рационализирането с полезни основни дрехи никога не е било по-лесно и в същото време по-елегантно.  

Ако говорим за флексабилност - нищо не е по-лесно за стилизиране от кожено яке, което се носи с всичко. Ако говорим за вечност -  чифт Levi’s 501s, носен елегантно вечер навън с минималистичен ток или с мокасини, вдъхновени от мъжкото облекло са номер едно в списъка. Ако говорим за класика - класиката в гардероба са и клиновете в стил панталон и малките черни рокли. И тъй като това е мода, от която сме обсебени, в края на краищата налице са и онези неустоими модни модели като изящен червен пуловер или кожена пола, които съжителстват красиво заедно, в комбинация с други базови облекла, като тези, които бързо ще се превърнат в основа на вашия гардероб.  

View post on Instagram
 

Вечният тренчкот  

Нищо не е по-важно в есенния капсулен гардероб (или който и да е гардероб) от вечния тренчкот, а бежовият тренч с колан е толкова традиционен, колкото може. Когато става въпрос за изключителни връхни дрехи, започнете от тук.

View post on Instagram
 

Класическите дънки 

Нито един гардероб не е завършен без чифт Levi’s—501, за да бъдем точни. С прав силует и бебешко синьо, носете го с всичко за ефект без усилие.

View post on Instagram
 

Раираният пуловер

Пуловерът на райе, вдъхновен от мореплаването, е основа през цялата година. Тази есен ние носим нашите под няколко изключителни варианта на горно облекло - от вечни тренчкоти, кожени якета или палта camel-тип.  

View post on Instagram
 

Елегантният клин 

Понякога връщането към основите е най-доброто - а какво е по-основно в гардероба от елегантен клин в стил панталон? Изработен от висококачествено еластично трико - култова класика. 

Класическа бяла риза 

Подобно на страхотен чифт дънки или обикновена бяла тениска, бялата риза с изчистеното закопчаване е друго основно облекло, което всеки гардероб трябва да има. 

Бялата тениска  

О, универсалността на една обикновена, но перфектна бяла тениска е безкрайна! Когато става въпрос за стилизиране на класическия гардероб, всичко е възможно; но ако трябва да избираме, ние обичаме да обличаме нашите заедно с панталон по мярка и минималистични токчета.  

Белите маратонки  

Всяка колекция обувки се нуждае от изцяло бели маратонки – а тези от Loewe са напълно практични и наистина стилни.  

View post on Instagram
 

Одобрената за есента LBD  

Роклята "всичко в едно" изисква минимални усилия с максимален ефект. Малката черна рокля с дълъг ръкав е за всеки сезони.   

Щипка червено  

Факт е: доматено червеното превзе подиумите и сцената на уличния стил като буря. А сега и вашия есенен гардероб. Сложете този изящен пуловер под есенните си палта и якета като фина база.  

View post on Instagram
 

Задължителната обувка  

Малките черни ботуши са друг важен елемент на есенния гардероб. С идеално заострен връх, можете да ги стилизирате с елегантен дънков панталон и бяла риза.  

View post on Instagram
 

Емблематична плетена рокля  

Какво е едновременно уютно и шикозно в един есенен гардероб? Емблематична плетена рокля, разбира се. Мръснобялата макси рокля е новата неутрална рокля, от която никога не сте подозирали, че имате нужда.  

View post on Instagram
 

Балетните обувки  

Балетните обувки се завръщат и са по-добри от всякога благодарение на лейбъли като Aeyde с техните майсторски интерпретации. С фини заострени пръсти, това е един сладък стил, който да стане ваш основен.  

View post on Instagram
 

Вечното кожено яке  

Когато става въпрос за флексабилност - нищо не е по-лесно за стилизиране от изчистено кожено яке, което се носи с всичко. Дори не много скъпи кожени якета могат да останат завинаги в гардероба ви. За разлика от класическото мото яке, този вариант с цип е особено шик. 

Велурената чанта  

От Khaite до J.Crew, луксозните марки разчитат на велурени чанти за есента. Да не говорим, че тази вечна торба действа и като най-добрата работна чанта. 

Шикозната жилетка  

Наречете го ефекта на Миуча, но тази есен шикозните жилетки са навсякъде (и върху всички). Допълнете гардероба си с жилетка за да останете на върха на вечната тенденция.  

View post on Instagram
 

Вълненото палто  

Никой есенен или зимен гардероб не е завършен без базово черно или бежово палто. 

Поло с висока яка  

Що се отнася до напластяването на основни неща, нищо не може да се сравни с прилепнало поло с висока яка. Носете своето под широк пуловер, голямо яке, зимно палто или под каквото се сетите.  

View post on Instagram
 

Минималистични Мери Джейн  

Минималистичните обувки са за есента - и то в широк смисъл. Тези Мери Джейн от Le Monde Beryl крещят „шик“, независимо къде ги носите.  

Сако с хубава кройкаС леко over-size силует блейзерът може да бъде "съвършен до съвършенство". Завършете визията си с елегантен черен панталон.   

View post on Instagram
 

Парти мини рокля  

Празничният сезон наближава бързо, така че необходимостта от мини рокля, готова за парти, е налице. Мини рокля, хубави класически обувки на ток и вечерна чанта – идеалното три, за да заслепявате цяла нощ.   

Луксозният кожен панталон  

Съгрешете тази есен с чифт кожени панталони. Завършете визията с ботуш с остър връх (вижте по-горе).  

View post on Instagram
 

Лека тениска с дълъг ръкав 

Обратно към тези основни неща за леко напластяване: тениската с дълъг ръкав също е задължителна част от комбинацията. 

Мокасини, вдъхновени от мъжкото облекло  

От всички класически елементи, вдъхновени от мъжкото облекло, които познаваме и обичаме, никоя не е по-привлекателна от луксозните мокасини. Непретенциозният Horsebit 1953 на Gucci е емблематичен артикул, който е най-добре да се носи с всичко - от модерна дънкова пола до изчистена риза.  

View post on Instagram