Автор
Кристина Кирова

Конър Макгрегър съобщи най-хубавата новина часове преди да кацне в София

Конър Макгрегър съобщи най-щастливата новина, буквално часове преди да кацне в София! ММА звездата и половинката му Дий Девлин ще станат мама и татко за четвърти път. Благата вест съобщи лично Конър в Инстаграм профила си, като публикува кадри на бременната си любима. 

View post on Instagram
 

Двамата са семейство повече от 15 години и имат двама сина, Конър и Риан, и една дъщеря - Кроя. Най-големият наследник на Макгрегър вече е тръгнал по стъпките на звездния си татко и двамата тренират заедно. От кадрите в Инстаграм се вижда, че 6-годишният Конър е много атлетичен и притежава спортния хъс на татко си. 

View post on Instagram
 

Какъв е полът на бебе номер 4 все още не знаем, но очакваме с нетърпение Макгрегър да кацне в София и на 19-и октомври да се качи на сцената на зала "Арена Армеец". 

Конър Макгрегър пристига в София, на сцената го очаква рапърът Fyre
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Конър Макгрегър пристига в София, на сцената го очаква рапърът Fyre

Автор Woman.bg

Гостуването на ирландския боец у нас е едно от най-чаканите събития в света на спорта. Той ще има честта да наблюдава на живо срещите от огромната галавечер на MAX FIGHT 56. Пред погледа му ще се проведе битката за Световната титла на Универсалната боксова организация между Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция. Пепелянката определя битката с Масуд за „мача на живота си“, тъй като за първи път получава шанс да покори върха в една от световните боксови организации.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия. Билетите за „А Proper Night with Conor McGregor“ и MAX FIGHT 56 свършват бързо и наличност може да бъде намеренa на properwhiskey.bg, в мрежата на Epay GO и на място на касите на EasyPay в цялата страна.