Автор
Ева Григорова

Сериозни трусове във "Фермата", предстои важен сблъсък

Доста сериозни трусове, избухвания и размествания във "Фермата: Нишката на живота" по bTV са на път рязко да преобърнат хода на цялата игра. В последните дни двата отбора преживяха серия от катаклизми, а отборното състезание постепенно започна да отстъпва на индивидуалното. 

Повечето жени в „Елбетица“ изведнъж се почувстваха изиграни от лидера на тима - актьора Петър Петров, на когото доскоро разчитаха да взима почти всички важни решения и да крои стратегии. Според тях участникът ги манипулира, за да се придвижи по-напред в играта и ще ги отстрани една по една, за да стигне до финала. „Пешките трябва да направят място за царя“, обобщи ситуацията балерината Мартина Сергиева. 

След кратък анализ жените в „Елбетица“ решиха, че трябва да променят ходовете си, ако не искат да отпаднат от надпреварата за 100 000 лева. Мартина, фитнес треньорът Ния Селиктар, актрисите Валерия Колева и Присияна Люцканова решиха да направят женска коалиция, за да запазят позициите си. 

Как ще действат спрямо Петър, който притежава безспорни фермерски умения и е важен както в стопанството, така и на Арената, тепърва ще стане ясно. Актьорът ще трябва да пази гърба си не само от жените, но и от мъжете в „Елбетица“. Съотборниците му - земеделецът Георги Георгиев и сервитьорът Андрей Стефанов, също са му опозиция, макар и негласна. 

До трусовете в зеления отбор се стигна след като дизайнерът Сергей Панайотов реши да напусне предаването в знак на протест срещу Петър, с когото имаше дълъг, нестихващ кофликт и често наричаше „авторитарен, самопровъзгласил се лидер“. 

Продукцията обаче му даде шанс да се присъедини към конкурентния отбор „Канатица“, за да покаже качествата и ценностите си извън орбитата на актьора. Сергей бързо се адаптира и дори си спечели приятели при червените. 

Оттеглянето му от „Елбетица“ рефлектира в отбора, който загуби част от мъжката си сила, провали се в битката за привилегия и остана да живее в мизерните условия на „ада“, предава "Марица". 

По-важният сблъсък тепърва предстои. Този в отборния елиминационен дуел на Арената ще се изправят собственичката на автокъща Лилия Ел Абани, оперният певец Борис Добрев и земеделецът Кенан Асил от „Канатица“. 

Техни противници ще са актрисата Валерия Колева, сервитьорът Андрей Стефанов и актьорът Петър Петров от „Елбетица“. Очакват ги изпитания за сръчност, точност и сила, и тежка церемония, след която един от тях ще напусне деветия сезон на „Фермата“ завинаги.

Желязната вдовица се закани на балерината във „Фермата“
ПО ЖЕНСКИ
Автор Woman.bg

Желязната вдовица се закани на балерината във „Фермата“

Автор Woman.bg