Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Пазете силите си, които сега по-трудно ще бъдат възстановени!

Добре е да не започвате грандиозно почистване у дома, което изисква повече физически усилия. Заемете се с по-дребна домакинска работа. Пазете силите си, които сега по-трудно ще бъдат възстановени.

Овен – Днес е добре да се съсредоточите само върху по-важните неща. Възможно е за по-младите представители на знака или тези, които са свободни, да осъществят запознанство, което да е с романтично продължение. Оставете събитията да се развият по свой начин.

Телец – Ваш приоритет днес трябва да бъде личният ви живот. Използвайте възможността да се погрижите за дома си и да прекарате време с близките си. Ако имате партньор, съсредоточете се в хармонизиране на отношенията.

Близнаци – Възможно е в днешния ден да бъдат повдигнати някои ежедневни въпроси, но те могат лесно да бъдат решени. Не забравяйте за плановете направени със семейството. Старайте се на всяка цена да избягвате конфликтите.

Рак – Ще прекарате този ден спокойно и не би трябвало да имате проблеми, поне големи. Ще бъдете по-чувствителни и възприемчиви към околната среда. Не бъдете саркастични и нервни. Важно е да не обръщате внимание на това, което казват другите.

Лъв – Добре е да бъдете малко по-тактични и учтиви да не сте раздразнителни с партньора и приятелите си. Ако дадете воля на това чувство, можете сериозно да развалите отношенията или да провокирате сериозен конфликт.

Дева – Подходящо е да се прекара денят в уединение, релаксация, пасивна почивка, гледане на филми, четене на книга и повече сън. Можете спокойно да отделите време на близки хора или да присъствате на различни събития. Не бива да правите големи разходи. 

Везни – В днешния ден търсете пасивна хармония със заобикалящата ви среда. Възможно е да изпитвате липса на енергия и жизненият потенциал да бъде намален. По-добре е да останете вкъщи следобеда и вечерта в мир и тишина.

Скорпион – Добре ще е да направите нещо добро за себе си, което ще помогне за възстановяване на силата. Трябва да прекарате денят в приятна атмосфера - може да бъде романтична среща или чрез посещение на някои събития. 

Стрелец – Не се затваряйте в себе си. Няма нужда да се страхувате от нищо, ако вашият кораб плава в правилната посока. Умело ще успете да заобикаляте всички рифове като добър капитан. В любовта могат да се породят вълнения.

Козирог – Ако бъдете спокойни, много трудности могат лесно да бъдат преодолени, но не бива да проявявате в никакъв случай агресия или гняв, тъй като можете да се сблъскате с неразбиране от страна на околните. Не си струва да обсъждате неприятни моменти. 

Водолей – Денят е по-подходящ за почивка, не толкова за активни действия, но вие сте си решели без друго да свършите куп неща. Ако планирате шопинг, не излизайте сами и носете човек със себе си, чиито съвети ще са ви нужни.

Риби – Това е ден на пасивни чувства. Имате всички необходими условия, за да прекарате един ден в хармония със себе си, далеч от света. Добре е да пребивавате в позната среда, сред емоционално и духовно близки хора.