Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ноември ще ви донесе ресурса за промяна, за който работите отдавна!

Скъпи Телци, не подценявайте променящия живота потенциал на космическата енергия от този месец! Може да почувствате, че е време да преминете към следващата глава от живота си. Позицията на планетите предполага, че се подготвяте за по-големи ресурси, които ще потекат във вашата посока. Ако обърнете внимание и запазите вярата си - можете да направите плавен преход към състояние на благополучие и спокойствие. Упоритата работа ви доведе до място, където можете да печелите и получавате благодат, комфорт и свобода - независимо дали това е лично, емоционално или финансово.

Щастие или победа. Наградите за високи постижения обаче не са само парични. Това щастие се отнася и до чувството на удовлетворение, което идва от доброто служене на общността и подкрепата на семейството, както и благодарността за всички благословии в живота.

Ако сте на работа, която наистина ненавиждате, това е шанс да продължите напред. Ако не го направите сами, Вселената най-вероятно ще осигури тласъка, от който се нуждаете. Партньорските въпроси стават ключов фокус този месец. Марс през по-голямата част на ноември се движи във вашия партньорски сектор. Вие или вашият любим/а може да предизвикате несигурността един на друг, но това може да бъде донякъде от полза. Нека това ви насърчи да общувате по начин, който подобрява доверието и интимността ви, вместо да се заяждате с уязвимостта на другия. Независимо от това къде се намирате в момента във връзката си, може да настъпят големи преходи.

Душата доброволно предлага егото за пречистващо и лечебно преживяване, което може да преобърне личността отвътре навън, но което изважда златото, скрито в сърцето. Месечният ви хороскоп ви съветва да идентифицирате и потърсите липсващите съставки в живота си. Използвайте познатите си умения и способности и направете каквото трябва, за да завършите мисията си.