Автор
Ива Петрова

Като Джейда и Уил: Мерил Стрийп и съпругът ѝ били тайно разделени от години!

През уикенда медиите гръмнаха с новината, че Мерил Стрийп и нейният съпруг Дон Гъмър живеят разделени от години. 74-годишната филмова икона, носителка на Оскар, и прославеният скулптор, 76, са разделени повече от шест години. 

В ексклузивно изявление, говорител на актрисата сподели: "Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разделени от повече от 6 години и въпреки че винаги ще се грижат един за друг, те са избрали да живеят разделени.“ Новината може да е шокираща, тъй като актрисата беше видяна съвсем наскоро на наградите Princesa de Asturias 2023 със сватбената си халка. За последно обаче двамата бяха видени заедно на Оскарите през 2018 г.

Двойката има четири деца: певецът и текстописец Хенри Улф, на 43 г. и актрисите Мейми Гъмър, на 40 г., Грейс Гъмър, на 37 г., и Луиза Джейкъбсън, на 30 г.. Те имат и петима внуци. Техният син Хенри има две деца със съпругата си Тамрин Сторм Хоукър. Мейми има две деца от съпруга си Мехар Сети. Междувременно Грейс наскоро роди първото си дете от съпруга си, звукозаписния продуцент Марк Ронсън. Що се отнася до Луиза, тя е най-известна с главната си роля в шоуто на HBO "The Gilded Age“.