Автор
Ива Петрова

Ето защо се разпадна сватбата на Лоренцо

Софи Маринова окончателно отмени сватбата на сина си Лоренцо. Наследникът на ромския славей щеше да се жени в края на ноември за Мария, която е съседка на семейството в Етрополе, но майка му издаде, че няма да има венчавка. Купонът трябваше да се състои на 25-и ноември, но от графика на звездата стана ясно, че тя ще има участие на този ден в Сандански.

Вероятната причина за отменената сватба е кончината на бащата на Софи, който ни напусна на 9 септември. Звездата съобщи трагичната вест в социалните мрежи и отмени всичките си участия. 

Маринова спази траура от 40 дни и се завърна на сцената на 20 октомври. От 20 октомври до 25 ноември гласовитата фолк изпълнителка има 27 участия. 

View post on Instagram
 

Що се отнася до избраницата на Лоренцо – още в началото на лятото имаше слухове, че двойката се е разделила. Певицата обясни, че избраницата на сина ѝ търсела само парите му и това довело до раздялата. Софи не одобрявала и това, че булката не е девствена, каквото е изискването. До нея достигнали слухове, че снахата е била доста палава и побесняла. Все още не е ясно дали венчавката е развалена заради неодобрение на кандидат-снахата, или заради смъртта на дядо Марин.

Софи Маринова наема цял хотел за сватбата на сина си, стана ясно къде
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Софи Маринова наема цял хотел за сватбата на сина си, стана ясно къде

Автор Теодор Муховски