Автор
Ива Петрова

Свекървата разделила Валери и Мария Бакалова? (снимка)

Най-коментираната светска двойка, Мария Бакалова и Валери Григоров, се разделиха, писаха медиите тази сутрин. 

Твърди се, че това е станало преди повече от месец. Не са изтрили общите си снимки в социалните мрежи, за да не предизвикват скандали. До днес по обяд, когато Мария реши да отговори на слуховете. Тя сподели стори с Валери, от което става ясно, че двамата са си все така заедно. Преди това двамата не качваха снимки заедно от края на август, което всъщност стана причина за слуховете. Бакалова дори се пошегува, като сложи хаштаг: "Новините от деня". 

Според познати на двойката обаче свекървата на Бакалова – двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала – Мария Гроздева, изобщо не харесвала бъдещата си снаха. Макар в началото всичко да било като по мед и масло, впоследствие се оказало, че на Гроздева изобщо не ѝ допадала актрисата. Бакалова, колкото и да опитвала да ѝ се хареса, не успявала, а на Валери често му се налагало да застава между тях двете. Но нищо чудно и тази информация да се окаже просто слух. 
 

Актрисата и до днес показва колко много обича Валери. Въпреки всичко тя продължава с работните си ангажименти. Очаква се в края на годината да снима и голям американски проект, пише „Телеграф“.

Все по-влюбени: Мария Бакалова отведе Валери в Истанбул
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Все по-влюбени: Мария Бакалова отведе Валери в Истанбул

Автор Весела Георгиева