Автор
Ива Петрова

Как изглежда една млада жена, която харчи 216 000 долара всеки ден?

Линда Андраде - съпругата на заможен търговец, споделя моменти от луксозния си начин на живот в социалните медии всеки ден. 

Тя разкрива колко страхотно е да си съпруга на богат човек и да харчиш милиони. Момичето обича да разказва за сумите, които харчи с лека ръка. 

View post on Instagram
 

Така в едно видео тя разкрива на всеослушание, че си е купила шоколад за 7000 долара от ресторант. Освен това ежедневните ѝ разходи включвали спа центрове и козметолози. 

Линда е категорична, че до богат мъж трябва да има очарователна съпруга, която да се грижи за себе си и да се радва на живота.

View post on Instagram
 

Младата жена споделя още, че богатите мъже са по-оптимистични и весели, тъя като могат да си позволят каквото си поискат, не мислят за битови проблеми и или за това от кого да вземат пари назаем. 

Съпругата на милиардера показва на последователите си и скъпите бижута, които ѝ подарява любимият ѝ Рики Андраде. Така научаваме например, че един от подаръците ѝ струва около 200 хиляди долара.

View post on Instagram
 

Разбира се, парадирането на разкошния ѝ и разточителен живот не предизвиква особена радост сред интернет потребителите. Много абонати под публикациите на Линда пишат, че на света има и хора, които никога няма да видят през живота си такива тлъсти суми като нейните.

Инфлация? Вижте как можете да пестите пари от храна: хитрият трик на една блогърка
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

Инфлация? Вижте как можете да пестите пари от храна: хитрият трик на една блогърка

Автор Весела Георгиева

Линда нарича себе си дубайска домакиня и не крие, че ще възпита дъщерите си да търсят богат и стабилен мъж, на когото винаги да разчитат, да се грижат за себе си и да изпълват пространството около себе си с уют и комфорт, какъвто, по думите ѝ, всяка жена заслужава.

View post on Instagram