Автор
Евелин Попадийна

Ясновидка от Норвегия със страховити предсказания за съдбата на човечеството

Норвежкият евангелист Емануел Минос става известен едва на 7 години, когато сам е изучавал Библията. През целия си живот той е проповядвал Евангелието на Земята. Събирал е всякакви истории за чудесата на минали години. Изследвал е тези явления и е търсил информация за онези, които са предвидили тези събития. Въпросът, който най-много го е вълнувал, е: „колко дни остават до края на света“. 

Минос прекарва много време в изучаване на структурата на нашия свят. Той предполагал, че светът ни изобщо не е такъв, какъвто си го представяме. И значителна част от него е скрита от нашите усещания и възприятия. Според Емануел нашият свят се развива извън материалните окови, а съзнанието ни е потопено във физическа обвивка, за да можем да познаем истинската същност на душата. 

В завещанието си Емануел написал призив към всички хора на Земята: „Вярвайте в Господ Бог, независимо от всичко.“ Самият той не е притежавал способности за ясновидство или гадаене. Пророчески сън сънувал само веднъж през 1937 г., тогава бил на 12 години, предрекъл, че град Нарвик ще бъде унищожен. Няколко години по-късно пророчеството му се превърнало в реалност. През 1940 г. нацистката армия унищожава пристанищния град. Този инцидент му доказал, че тези видения са само за избраните. 
 

По-късно започва да събира данни за пророчества. Най-известното, което записва, е предсказанието за бъдещето от възрастна дама. Тогава тя била на 90 години и избрала да предаде знанията си на Минос. Тя предвиждала прогнозата за времето, имала рентгеново зрение, определяла болестите на хората и можела да разкаже миналото и бъдещето на човек.

Едно от пророчествата ѝ гласяло, че след половин век хората на Земята ще станат свидетели на конфронтацията между доброто и злото. Това е приблизително 2018 г., като от този момент започва времето на конфронтация. Старицата също предсказала внезапното пристигане на Спасителя. Той трябва да се яви на хората от бъдещето за тяхното спасение. И той ще дойде на този свят, за да спаси човечеството от война и бедствия.

Ясновидката видяла ужасна война, като по разрушения и смърт надминавала предишните две световни войни. Но тази война ще бъде тиха и бърза. Появата на Спасителя трябва да помогне да се спре злото на Земята. Много хора на планетата ще се обърнат към тъмната страна и ще се поклонят на дявола. Природата няма да хареса това и ще включи режима на очистване от негативност, зли духове и тъмнина. Ще започнат ужасни природни бедствия и явления.

Сега всеки ден ставаме свидетели на ужасни природни бедствия, може би ясновидката е била права и пророчеството ѝ ще се сбъдне. А вие вярвате ли в подобни прогнози?

Хората ще се събудят различни: Древното пророчество, което трябва да се сбъдне през февруари 2027 г.
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Хората ще се събудят различни: Древното пророчество, което трябва да се сбъдне през февруари 2027 г.

Автор Антония Дамянова