Автор
Ева Григорова

Издадоха се: Ето кога ще е сватбата на Мудева и Радев от "Игри на волята"

Влюбените гълъбчета от "Игри на волята" - Теодора Мудева и Румен Радев, изглежда са решени, че ще сключат брак. Остава единствено въпросът кога ще се случи това. Двойката, която отпадна от шоуто, се сгоди през септември, като преди това предизвика огромни симпатии сред зрителите и всички се радват на любовта им. 

View post on Instagram
 

Годежът се е случил няколко дни след рождения ден на Теодора, но кога ще бъде сватбата, двамата все още не знаят със сигурност. Радев заяви в участието им в "На кафе", че имат твърде много ангажименти всеки ден, а за организацията на пищно тържество, с което да узаконят любовта си, щяло да им отнеме повече време. Засега двамата смятали да се врекат един на друг следващото лято. 

View post on Instagram
 

Годежът им обаче е бил повече от романтичен, разказва Теодора:

"Бяхме на язовир "Жребчево". Румен ми завърза очите. Обясни, че сестра ми била подготвила нещо и не трябва да виждам. Спъвах се по пътя, бях доста нервна", спомня си красавицата. Когато Румен й махнал превръзката, пред очите си видяла запалени свещи, рози и любимия мъж, паднал на колене, държащ малка червена кутийка с пръстен. "Да, пръстенът ми е с диамант, от жълто злато е, но не това е най-важното", споделя развълнувано тя.