Автор
Ева Григорова

Крие ли Михаела Маринова връзка с женен мъж?

Михаела Маринова се бори за трудна любов с мъж, чиято самоличност не разкрива. "Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и много ме е страх да не го загубя, защото вече няколко пъти сме се губили. Той ми помогна да съм по-добрата версия на себе си с появата си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не искам да го губя", призна Маринова почти през сълзи в студиото на "Животът по действителен случай". Думите ѝ накараха зрителите да се питат дали Мишето няма връзка с женен мъж и затова любовта да е невъзможна. 

View post on Instagram
 

Тя бе категорична, че раздялата ѝ с футболиста Александър Дюлгеров е била приятелска: "Имахме силна любов с Александър, но се срещнахме в различни периоди в живота си. Характерите ни дори са много различни. Той беше в един етап, а аз в друг. В един момент разбрахме, че вече не гледаме в една посока и се разделихме приятелски". 

Да, може да се каже, че говорихме и за брак, но аз не съм готова за това. Сега ме връхлетя любов, която е невъзможна, но много силна". 

Певицата сподели, че най-сетне е преодоляла страховете и психическите си проблеми, тъй като дълго време е работила върху това. "Имах паник атаки, които ме връхлитаха, докато шофирам - обливат те вълни, получаваш задух, много трудно беше. Пиех хапчета, но не помогнаха. 

View post on Instagram
 

Просто разбрах, че трябва да ги оставиш "да минат през теб" и после всичко е ок. След тях пък, получих сънна парализа - сякаш тялото ти не може да помръдне, като си легнеш да спиш. Е, справих се и с това, но е много трудно, когато си чувствителен", сподели Мишето.

Михаела Маринова: Талантлива? Не, тя е много повече!
НОВИНИ
Автор Ева Геoргиева

Михаела Маринова: Талантлива? Не, тя е много повече!

Автор Ева Геoргиева