Автор
Ева Григорова

Нов обрат в "Игри на волята": Мастагарков отстрани Радостин и взе изненадващо решение

Сезон 5 на "Игри на волята" е белязан от нов обрат и поредното преминаване от племе в племе. С решаващия ход на Мастагарков ще настъпи огромна промяна в силата на двете останали племена - "Старейшини" и "Гладиатори". 

В снощния епизод Благомир отстрани Радостин на елиминационна капитанска битка. Макар и рекордьорът по плуване в ледени води да имаше постоянна преднина в надпреварата, Мастагарков завоюва победата, като демонстрира добрите си умения в подреждането на пъзела. А знаем, че този компонент често е решаващ и води до обрати в битките. 

Радостин беше безмилостно отстранен от Мастагарков
Радостин беше безмилостно отстранен от Мастагарков

След като Радостин отпадна от шоуто Благомир получи правото да реши дали да вземе предимство за племето на Старейшините, или да избере в кое от двете племена иска да продължи играта. Поради влошените отношения в отбора на сините, Мастагарков предпочете да премине към Гладиаторите, което неминуемо ще доведе до засилване отбора на червените. 

Гладиаторите посрещнаха с радост Мастагарков в племето
Гладиаторите посрещнаха с радост Мастагарков в племето

Моделът от Пловдив беше топло приветстван от Крум и Калоян с надеждата, че той ще премине в тяхната коалиция. Преминаването на Мастагарков към Гладиаторите обаче ще създаде напрежение между Старейшините. Разменени думи на Арената ще изправят доскорошните съюзници Краси Дунев и Мартин Николов - Елвиса един срещу друг.