Автор
Ива Петрова

Опасно близки във "Фермата": Сервитьорът Андрей и земеделецът Георги са неразделни

Любопитно мъжко приятелство се заформи във "Фермата". Сервитьорът Андрей и земеделецът Георги от „Елбетица“ буквално са неразделни. И твърдят, че нищо не може да разбие коалицията им. 

Дали приятелството им е истинско или е само въпрос на стратегия, с която да стигнат до финала, засега остава тайна за нас, зрителите.

View post on Instagram
 

„Георги е най-близкият ми човек във „Фермата“, за мен той е като брат. Винаги ме разгрява за битките, окуражава ме, дава ми съвети. Разбираме се само с половин изречение. Ние сме от една порода, ние сме като Кубрат и Тервел Пулеви“, обясни Андрей, който работи в ресторанта на Лео Бианки.

В понеделник сервитьорът отново ще излезе на Арената. Преди битката земеделецът го посъветва да пие вода с лимон и малко сол, защото било полезно за мускулите, да не яде сладко и да се претоварва.

„Недей да правиш лицеви опори, защото не си Роки. Не сме във Филаделфия, а в село Боснек“, коментира Георги, който в началото на риалитито беше по-близък с актьора с лидерски амбиции Петър. Но с течение на времето се дистанцира от него.