Автор
Ива Петрова

Изловили "Мис България" в сайт за платени запознанства?

Последната "Мис България" Елизабет Кравец се подвизавала в платформата Rent-a-Friend, известна с това, че в нея се платена компания на заможни чужденци. Там младата миска фигурирала с професионален кадър и посочва, че е от София, въпреки че известно, че тя живее във Варна.

За разлика от класическите секс сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен приятел, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, тренировка или бизнес среща, пише Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Финалът на срещата е ознаменувана със секс, а придружителката си тръгвали с щедри даровеи и няколко банкноти.

Журналисти се свързали с Елизабет Кравец, за да я попитат дали има представа за какво става дума. Момичето било шокирано от новината и ѝ били необходими няколко минути, за да се запознае със съдържанието на материала. Възмутената миска категорично отрекла това да е истина, отбелязва медията.

View post on Instagram
 

"Глупости, как е възможно това?! Кой ги съчинява тези простотии. Изумена съм от креативността на някои хора. Нямам профил в този сайт, нямам представа кой се представя за мен и какво цели", казва тя. 

Близки до 17-годишното момиче подозират, че профилът е направен от някой недоброжелателен човек с цел да я злепостави, поставяйки снимка на Кравец. Известно е, че Елизабет беше нападната от завистници за това, че не е чиста българка и че има украински корени. факт е обаче, че за безупречната ѝ външност никой не посмя да обели и дума.

Не знае как да се спаси: Нападнаха жестоко новата Мис България
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Не знае как да се спаси: Нападнаха жестоко новата Мис България

Автор Ива Петрова

Именно заради красотата на момичето злонамерени хора се опитват да я очернят. 

Съгласни сме с мнението, което и от сайта са изразили, че е трудно да се повярва едно толкона нежно и фино 17-годишно момиче като Елизабет Кравец ще заработва пари като компаньонка извън пределите на България. Хора, които я познават, категорично отричат тези твърдения и описват Кравец като изключително скромно и добро момиче.

View post on Instagram