Автор
Веселина Петрова

Майка на четири деца се върна от другия свят и разказа удивителни неща

Съществуват милиони теории за това дали има живот смъртта. Често казваме, че никой не е е върнал оттам и затова не можем със сигурност да знаем какво се случва... Но има хора, които са изпадали в кома и които след това са се връщали към живота. 

Затова историята на Тина Хайнс е толкова любопитна. Тина умира за 27 минути, но веднага, след като отваря очи, разказва удивителни неща за живота отвъд. 

Жената е майка на четири деца, живее в Аризона. Един ден през 2018 г. внезапно получава инфаркт на алеята пред дома, пред очите на съпруга си Брайън. Мъжът оказва първа помощ на жена си, но тялото на Тина е посиняло и безжизнено, когато пристига линейката. Парамедиците обаче не се отказват и откарват Тина в болница. 

Лекарите в интензивното шест пъти се опитват да върнат жената към живота с дефибрилатор. Но Тина прекарва 27 минути без сърдечен ритъм. Най-накрая реанимационните усилия на медиците дават желания резултат и тя неочаквано отваря очи. 

Докато все още е интубирана, Тина подсказва на близките си, че иска е лист хартия и химикал. 

Почеркът ѝ е трудно четлив, но семейството успява да дешифрира мистериозния надпис: “Истинско е!”. 

Близките ѝ споделят, че Тина отговаряла на въпросите им с кимване, докато очите били затворени. Изведнъж малката ѝ дъщеря я попитала има ли рай и тя отговорила "да".

Съпругът Брайън пък обяснява, че лекарите са го предупредили, че Тина най-вероятно никога няма да може да говори. 

“Но тя не спираше да разказва, разкри всичко за живота след смъртта”, казва Брайън за Christian Broadcasting Network. 

Тина твърди, че се е срещнала лице в лице с Исус Христос, който я посрещнал с отворени ръце. Описала още най-яркия и красив жълт цвят, както и усещането за мир, което я е завладяло, когато отишла горе. 

Само четири дни след сърдечния удар Тина е изписана от болницата. Вярва, че нещо ни чака след този живот и то със сигурност е по-добро от алтернативата на вечното нищо.