Автор
Ива Петрова

Ни Ло се завръща с гръм и тръсяк в ново риалити шоу, където ще роди второто си дете

Николета Лозанова ще посрещне втората си рожба на бял свят не къде и да е, а... по телевизията. 

По примера на прословутата фамилия Кардашиян, бившата плеймейтка и избраникът ѝ - вратаря Ники Михайлов, ще станат главни герои в риалити шоу. Засега е ясно, че предаването ще се излъчва по bTV, както и че къщата, в която ще се развива действието, трескаво вече се строи. Благодарение на предаването, зрителите ще имат шанса да наблюдават отбилзо всичко случващо се около бременността и раждането на Ни Ло. 

View post on Instagram
 

Проплакването пред камерите на новороденото ще бъде кулминационният момент от телевизионния риалити спектакъл. За всичко това съобщава "Филтър", позовавайки се на източници, запознати със ситуацията, пише HotNews.bg.

От изданието припомнят за близосттта между главния редактор на вестника - Кристина Патрашкова, и Лозанова, изградена между двете дами от времето, когато са били част от екипа на "Папараци". А това е недвусмислен знак, че информацията за предстоящо риалити може да е истинска. В случай, че изкусителната брюнетка действително стане част от такова шоу, това означава, че тя се завръща в bTV след шест години, откакто се оттегли.  

Ексклузивно: Ни Ло е бременна с близнаци?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ексклузивно: Ни Ло е бременна с близнаци?

Автор Ева Григорова

Брюнетката напусна телевизионния таблоид, на който бе водеща цели пет години, през август 2017 г., припомнят от сайта. Още тогава тя даде дума, че не се е отказала от телевизионната си кариера и че не е далеч времето, когато ще се върне: "Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! 

И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично", написа тогава палавата водеща.

View post on Instagram