Автор
Ева Григорова

Сузанита с лично откровение на първия рожден ден на сина ѝ

Едва на 20-годишна възраст Сузанита стана майка. Малко след това се раздели с бащата на детето си, а след това му даде още един шанс. Животът на певицата се преобърна на 360 градуса, наркотиците и провокативните разголени снимки останаха на заден план. Самата тя не спира да се хвали каква добра домакиня е и колко много се грижи за сина си.


Вчера малкия Матиас навърши една годинка, а семейството бе организирало голям празник. Сузи не пропусна да сподели в социалните мрежи колко добра свекърва има, като написа: „Искам само да вметна, че си имам най-златната свекърва! Обичам те!“. 

На празненството присъстваше и бащата на Сузанита, Орхан Мурад, с който от дълго време не си говореха и бяха в обтегнати отношения. В стори тя написа: „Да… Прекрасно е. Такива специални събития са, за да ни напомнят, че прошката и сплотяването са смисъла. Няма как да има прошка, ако няма грешки. И обратното.“, като добави: „Днес беше изключително емоционален ден за мен. Молила съм се месеци наред да си простим и да бъдем сплотени. Молила съм се баща ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да дойде момента, в който ще каже: Ето, дъще, макар и моето не малко отсъствие ти се справи и успя. Гордея се с теб. Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей така на пук. Защото от голямо и сплотено семейство по-скъпо НЯМА!“

Сузанита отново се раздели с Марк и намекна за огромен скандал (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Сузанита отново се раздели с Марк и намекна за огромен скандал (снимка)

Автор Ева Григорова