Автор
Ева Григорова

Забъркаха Джулката в скандал с изневяра. Истина ли е?

Джулиана Гани отново попадна в обектива ни. Този път причината е изневяра от нейната половинка - полицаят Теодор. Слуховете може би ще станат реалност и идилията, която доскоро силиконката представяше от профила си в социалните мрежи с полицая, май ще замине в историята. 

Тя едва ли е очаквала, че след първата си връзка, където причината за раздялата отново беше изневяра от страна на мъжа – фитнес инструкторът Илиан, сега ще последва втора, предава show.blitz.bg.

View post on Instagram
 

Блондинката, която роди дете от новата си любов, което е второ за нея, отново минава през същата ситуация, която се случи и с бащата на първото ѝ дете. Този път обаче, другата жена се оказва нейна близка приятелка. Тя, освен това, е и популярна изпълнителка. Става дума за хип-хоп певицата Виктория Тодорова, позната повече с прякора си „Котенцето“. 

View post on Instagram
 

Говори се, че жената, с която настоящият мъж на Гани - Теодор ѝ е изневерил, е много амбициозна дама с множество татуси по тялото, май само се позабавлявала с мъжа на приятелката си, без да влага нищо сериозно. Щом това стигнало до ушите на Гани обаче, станало страшно. 

Силиконката изпаднала в неистова истерия и буквално била на прага да изхвърли от дома си бащата на второто си дете. Спряло я единствено това какво ще кажат хората, ако се даде гласност и на тази изневяра. 

Джулиана е съкрушена, защото тя е била сред най-приближените до нея. "С Вики се познаваме от години и такова нещо от нея не съм очаквала. Да, вярно че не си поплюва с мъжете, но чак да прелъстиш мъжа на приятелка… не е за вярване, хора!", коментирала ситуацията Гани. 

Изчакахме един ден, за да чуем версията на Джулиана Гани, но за сега няма изявление нейна страна. Все пак се надяваме това да са само слухове.

Джулиана Гани подкара вертолет, лети над Искърското дефиле
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джулиана Гани подкара вертолет, лети над Искърското дефиле

Автор Ева Григорова