Автор
Евелин Попадийна

Ето как да разберете дали партньорът ви използва

Случва се да сме заслепени от силни чувства. Толкова сме влюбени, че не забелязваме ясните знаци, които съдбата ни изпраща, за да ни покаже, че човекът до нас ни използва. Толкова сме хипнотизирани, че отказваме да чуем съветите на приятелите си, които виждат нещата от страни и са по-обективни. 

Ако все пак сте започнали да се съмнявате в партньора си, то следете за тези знаци, за да разберете дали връзката ви се крепи на дълбоки и силни чувства, или само на интереси:

Не желае да се включва в общия семеен бюджет
Когато сте обвързани, на първо място е въпросът, дали сте готови да споделяте семейния дом, бюджет и живот заедно. Ако партньорът ви се дърпа, когато дойде момента за плащането на ежедневните сметки и няма никакво желание заедно да обсъждате общия бюджет, то има различни планове за бъдещето. И бъдете сигурни, те не включват вас.

Все по-често отсъства от вкъщи, без ясна причина
Използвачите се интересуват само от собствените си потребности и винаги поставят себе си на първо място. Те излизат, забавляват се и дори не смятат за нужно да споделят къде са и с кого са. Тук няма как да става дума за любов, защото тези хора са отявлени егоисти.

Избухва, когато го попитате къде отиват парите му
За него важи максимата: „Моето си е мое, чуждото е общо!“. Такъв човек няма как да се поддаде на чувствата. Той се старае да подобри собственото си положение, независимо от кого ще се възползва.

Всеки път вие плащате сметката
Ако вашата половинка очаква вие да се погрижите за сметката, без дори да предложи да поделите разхода, то бягайте далеч! Личи си, че ви използва, особено ако това се случва всеки път.


Партньорът ви не се интересува от професионалните ви затруднения
Както вече уточнихме, човекът използвач гледа само себе си и не се вълнува от проблемите на партньора си. Ако не се интересува какво се случва с вас, как е минал деня ви и с какво е трябвало да се справите, оставете го. Това е сигнал, че той гони само своите интереси.


Апатичен е към чувствата ви
Ако този човек остава равнодушен към вашите чувства към него и никога не отвръща на любовта ви, трябва да ви светне лампата, че има нещо гнило.


Все по-рядко демонстрира привързаност, страст, любов и подкрепа
Той се явява като наблюдател във вашия живот, който не се включва в нито един епизод. Остава напълно хладнокръвен щом става дума за чувства, а когато се налага да ви подкрепи и да е до вас, изчезва.


Обърнете внимание на тези знаци, за да се предпазите от хора, които не ви заслужават. Не позволявайте да ви използват!

Пет знака, че трябва да си тръгнеш от връзката
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Пет знака, че трябва да си тръгнеш от връзката

Автор Весела Георгиева