Автор
Ева Григорова

Камелия с хитов нов дует, ето с кого (ВИДЕО)

Попфолк фурията жегна феновете с ново дуетно парче. Певицата Камелия влезе в дует със Супер Саш. 

Двамата разбиха представите на публиката с парчето: „Няма любов, няма проблеми“.За кратко време в онлайн пространството песента събра много противоречиви коментари. 

„Аман от използвачи, аман от тарикати“, „толкова мъчно ми става – всеки готов е да те предава“, гласи само малка част от песента. 

„Има хора, на които текстът не се харесва, най-вероятно, защото се разпознават в него“, разказа Супер Саш. Той обясни, че целият текст е вдъхновен от заобикалящата ни действителност. 

Преди време пък стана ясно, че бизнесмен от Берковица, сближил се с фолкзвездата Камелия още в зората на кариерата ѝ, буквално се разорил, за да угажда на прищевките ѝ. Въпреки че историята се развива през 90-те години на миналия век в зората на лекия жанр, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати, предаде Факти.бг 

Някогашният милионер във валута останал без пукната пара в периода на близките си взаимоотношения с изпълнителката, а преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса обаче, успява да стигне през Чехия до Германия, където след няколко години се връща в родината с дебели пачки в джоба. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли.

Камелия не може да се познае без грим
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Камелия не може да се познае без грим

Автор Ива Петрова