Лъвове, не потискайте чувствата си. Риби, посветете деня на семейството си

Благоприятен ден, подходящ за нови начала. Трябва да започнете с малките неща и постепенно да преминете към по-големите задачи.                                     

Овен – Развитието на деня е приемливо за вас. Не допускайте на добрите възможности да прелитат покрай вас. Вашата импулсивност може само да влоши нещата и да ви постави в ситуация, в която по-късно да се чудите за какво ви е било нужно всичко това.  

Телец – Загрижени сте да свършите с всички ежедневни задължения. Добре ще се чувствате у дома си, в познатата семейна среда. Ограничете социалните контакти, но все пак можете да поканите близки приятели на гости.

Близнаци – Нужна ви е почивка и дори специализирани грижи за подобряване на общото здравословно състояние. Предизвикателствата от страна на някои хора ще ви накарат да се замислите за доста неща. Намалете неподходящите контакти и срещи! 

Жена, есен, кафе
Жена, есен, кафе
Freepik

Рак – Днес е важно да сте във връзка с чувствата и интуицията си, които безпогрешно ще ви водят в посоката, в която трябва да вървите. В любовен план избягвайте всякакви спорове и изясняване на отношения или по други въпроси.

Лъв – Днешният ден може да донесе някои спънки в плановете ви. Бъдете точни, но и гъвкави, за да можете веднага да отреагирате, ако работите ви се променят днес поради закъснения. В любовен план не потискате ли малко емоциите си? 

Дева – Домакинската работа ви е приоритет в края на тази седмица. Възможно е да влезете в разговори, водещи до разгорещени спорове с близките, на базата на това, че вие искате нещата да се правят по определен начин, а другите искат нещо съвсем различно. 

Жена
Жена

Везни – Полезно е да впрегнете потенциала на този ден към решаване на важни проблеми. Отделете малко повече време за грижи за дома и за себе си, вашите усилия ще донесат добри резултати. Бъдете педантични само когато е наистина необходимо. 

Скорпион – Прегледайте своя списък с ежедневните задачи и вижте коя от всички можете да отложите, за да ви остане повече време да си почивате. Не се опитвайте да коригирате действията на никого. Всеки има право на собственото си мнение и разбиране. 

Стрелец – Чудесен период да се разтоварите малко след изминалата седмица. Денят предразполага много от вас към приятелско общуване и установяване на лични връзки. Може да възникне желание да подредите нещата в отношенията си. 

поддържана жена
поддържана жена
Pixabay

Козирог – Несъвършенството на външния свят може да предизвика у вас откровено възмущение, така че дори да сте готови да влезете в противоборство с него. Въпреки това трябва да се въздържате от даване на съвети. Удържайте импулсите и действайте предпазливо. 

Водолей – В днешния ден мнозина рискуват да се въвлекат в лек флирт. Има опасност да приемете абсурден слух за достоверен факт или глупава шега за безспорна истина. Бъдете предпазливи и по-внимателни, макар да не сте склонни да правите компромиси. 

Риби – Чудесно ще е, ако имате възможност да посветите този ден на вашето семейство: това е страхотно време да се сближите още повече с хората, които обичате. Звездите ви съветват да прекарате, ако имате такава възможност, в топлата прегръдка на половинката си.

Жена, есен
Жена, есен
Freepik